Himmel och Pannkaka

Tillagningskök och restaurang

Restaurang Himmel och Pannkaka lagar mat till äldreomsorg och daglig verksamhet. Den kommunala verksamheten gör 500-700 portioner om dagen. Stort fokus ligger på god och näringsriktig mat och menyn består av varmrätt samt enklare förrätt och efterrätt till lunch och middag. Restaurangen är även öppen för allmänheten och riktar sig främst till äldre som bor i området.

Vi passar på att ställa lite frågor till kökschef Martin Blom:

Vad är din favoritmat?

-En god saffransdoftande fisk och skaldjursgryta är aldrig fel.

Vad är du tänker på när du ser en Getinge kokgryta?

-Multifunktionell och driftsäker

Vad är det bästa med kokgrytan?

-Lättskött, kraftig omrörare och nedkylningsfunktionen.

Vad är viktigast för dig när du ska köpa en ny maskin?

-Lättskött, hög kvalitet, driftsäkerhet och utbyggt servicenät.

Visste du att kokgrytan tillverkas i Sverige?

-Ja

Har du några tips till andra som använder Getinge kokgrytor?

-Tänk utanför boxen, går att använda till mycket mer än att bara koka i.

På bilderna ser ni Martin Blom & Gustav Lindhé som håller på med att göra smet till fiskqueneller. Perfekt att göra i grytan då man både kan blanda/mixa smeten samt hålla den kall med hjälp av nedkylningen.

Köket är projekterat av Cedervall Arkitekter och levererat av
Perfecta Storkök AB